Skip to content

Diode Ice Laser Triple Wave

De Diode Ice Laser Triple Wave is gebaseerd op de krachtige werking van diodelaser-technologie, gecombineerd met de voordelen van de Triple Wave-technologie. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende ontharingservaring met verbeterde resultaten.

Hoe werkt de Diode Ice Laser Triple Wave? Deze geavanceerde laser zendt een specifieke golflengte van licht uit, die door het pigment in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Het licht wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes worden vernietigd zonder schade aan te richten aan het omliggende weefsel.

Bovendien beschikt de Diode Ice Laser Triple Wave over een innovatief koelsysteem, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos en comfortabel is. Het koelsysteem beschermt de huid tegen hitte en minimaliseert eventuele ongemakken tijdens de behandeling. Hierdoor is er geen verdoving nodig en kun je na de behandeling je dagelijkse activiteiten direct hervatten.

Een ander voordeel van de Diode Ice Laser Triple Wave is dat het geschikt is voor verschillende lichaamsdelen, zoals de benen, armen, oksels, bikinilijn, rug en gezicht. Onze ervaren specialisten passen de behandeling aan op basis van jouw specifieke behoeften en zorgen voor een veilige en effectieve ontharingservaring.

Het aantal benodigde behandelingen kan variƫren, afhankelijk van het haartype, de haarkleur en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Onze specialisten zullen een behandelplan op maat voorstellen en je adviseren over het aantal benodigde behandelingen.

Tarieven

Dames

4 Delen naar keuze

100,-

Hele lichaam

125,-

Gezicht

35,-

Armen

40,-

Onderarm

25,-

Bovenarm

25,-

Benen

60,-

Boven benen

35,-

Onder benen

35,-

Oksels

25,-

Rug

35,-

Buik

35,-

Borst

35,-

Navelstreep

10,-

Schouders

35,-

Nek

10,-

Kin/Hals

20,-

Schaamstreek

40,-

Billen

30,-

Bilnaad

10,-

Bikinilijn

20,-

Tepels

10,-

Handen/Voeten

10,-

Heren

Rug incl. schouders

70,-

Gezicht

35,-

Armen

65,-

Onderarm

35,-

Bovenarm

35,-

Benen

85,-

Boven benen

45,-

Onder benen

45,-

Oksels

35,-

Rug

45,-

Buik

45,-

Borst

45,-

Buik & Borst

80,-

Schouders

40,-

Nek

25,-

Hals

25,-

Oor

15,-

Handen

15,-

Voeten

15,-

Neus

10,-

Wenkbrauwen

15,-

Lid van de NVH

Kwaliteit Geregistreerd

Gediplomeerde Therapeuten

Persoonlijke Behandeling

Bekijk hier al onze behandelingen