Skip to content

Cryolipolyse

Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen of coolsculpting, maakt gebruik van geavanceerde technologie om ongewenst vet te verminderen zonder operatie of hersteltijd. Deze niet-invasieve methode is gebaseerd op het feit dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere weefsels in het lichaam.

Hoe werkt Cryolipolyse precies? Het proces begint met een persoonlijk consult met onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je probleemgebieden bespreken en beoordelen of je een geschikte kandidaat bent voor de behandeling. Vervolgens wordt het specifieke behandelingsgebied bepaald, zoals de buik, flanken, dijen, bovenarmen of onderkin.

Tijdens de behandeling plaatsen we zorgvuldig gecontroleerde koelpads op de geselecteerde zones. Deze pads zorgen ervoor dat de vetcellen in het gebied worden blootgesteld aan nauwkeurig gecontroleerde koude temperaturen. De cryolipolyse-technologie zorgt ervoor dat de vetcellen bevriezen, zonder schade aan te richten aan omliggende weefsels of de huid.

Na het bevriezen van de vetcellen, begint het natuurlijke afbraakproces in het lichaam. In de daaropvolgende weken en maanden worden de bevroren vetcellen geleidelijk aan afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd. Dit resulteert in een zichtbare vermindering van vet in het behandelde gebied.

Wat zo geweldig is aan Cryolipolyse, is dat het een niet-invasieve en vrijwel pijnloze procedure is. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Bovendien zijn de resultaten geleidelijk en natuurlijk, waardoor je een geleidelijke verbetering van je lichaamsvorm kunt ervaren.

Het is belangrijk op te merken dat Cryolipolyse geen vervanging is voor een gezonde levensstijl. Het is bedoeld voor mensen die hardnekkige vetophopingen hebben ondanks regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet. Het kan een uitstekende aanvulling zijn op een gezonde levensstijl om je te helpen je gewenste lichaamsvorm te bereiken.

Tarieven

VETBEVRIEZING

1 Kop

98,-

2 Koppen

140,-

3 Koppen

180,-

4 Koppen

220,-

Lid van de NVH

Kwaliteit Geregistreerd

Gediplomeerde Therapeuten

Persoonlijke Behandeling

Bekijk hier al onze behandelingen